Ώρες Λειτουργίας: Δευτ.-Σαβ.: 09:00 - 14:00 | Τριτ-Πεμπ-Παρ.: 18:00 - 21:00

Επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών (σταθερών και φορητών), κινητών τηλεφώνων, teblets, περιφερειακών ασύρματων δικτύων, καμερών και συστημάτων καταγραφής, ανάκτηση δεδομένων, αναβάθμιση συστημάτων καθώς και κάθε ηλεκτρονικό σας πρόβλημα σε εμάς θα σας δώσουμε την καλύτερη και συμφέρουσα λύση.

Συγκεκριμένα μπορούμε να αναλάβουμε τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας και την ψηφιοποίηση των δεδομένων σας με τελικό σκοπό τη μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου, τη ραγδαία αύξηση της παραγωγικότητάς σας και τη διεύρυνση των εσόδων σας.

Ακόμα οι ολοκληρωμένες μελέτες και συμβουλές που μπορούμε να σας προσφέρουμε σε θέματα ασφαλείας θα διασφαλίσουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στο χώρο που σας ενδιαφέρει (γραφείο, οικία, κατάστημα). Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση των εργασιών με τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Συναγερμοί, συστήματα βιντεοσκόπησης (κάμερες).

Τέλος η πολυετή εμπειρία και το πλήθος των έργων που έχουμε φέρει εις πέρας, μας δίνει την πεποίθηση ότι θα υλοποιήσουμε την ανάπτυξη του δικτύου σας αλλά και θα προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση σε θέματα ασύρματων και ενσύρματων δικτύων.